Primer acte del 50e aniversari Hospitalitat Lourdes

El diumenge 5 de Febrer de 2017, més de 600 persones van participar en el primer acte de commemoració dels 50 anys de l’Hospitalitat de Lourdes. La celebració es va portar a terme a Vic, comarca d’Osona, on un grup de persones va poder visitar el museu episcopal i un altre grup una visita guiada pel centre de la ciutat osonenca.

Al voltant d'unes 600 persones s’aplegaren per participar de la celebració solemne de l’Eucaristia presidida pel nostre bisbe Mons. Romà Casanova. Els cants van anar a càrrec  del Cor de l’Hospitalitat de Vic i dels Cors Joves.

 

Al finalitzar la celebració eucarística es va recordar la labor i dedicació de totes les persones que han estat presents al llarg dels 50 anys de vida de l’Hospitalitat.

 

Desprès i seguint la imatge de la Mare de Déu, la majoria dels assistents van anar caminat en processo al recinte firal del Sucre, on es va poder gaudir del dinar de germanor al voltant de 600 persones. En la jornada  van participar les comarques de l’Anoia, Bages, Osona, Ripollès i el Solsonès.

La celebració va finalitzar amb la presència de diferents actes musicals, un d’ells pel conegut Pep Sala, que ens va cantar les cançons més emblemàtiques de SAU.

 

Arribarem a Igualada al voltant de les 19:30h amb un autocar adaptat i dos vehicles.

 

La celebració d’aquest aniversari durarà la resta de l’any amb diferents actes. Us animem a participar a les activitats de l’Hospitalitat de Lourdes de la Comarca de l’Anoia i en especial en el 50º pelegrinatge a Lourdes que es portarà a terme del 17 al 21 de Juny. Per més informació podeu consultar la web   www.hospitalitatanoia.org    o   enviar-nos un mail a joves@hospitalitatanoia.org

 

 

ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/