INAUGURACIÓ NOU LOCAL HOSPITALITAT MD. LOURDES COMARCA ANOIA

El passat 30 d’abril de 2016 els Hospitalaris de l'Anoia; després de molts anys hem aconseguit disposar d'un local per guardar tot el patrimoni de l'Hospitalitat i per celebrar les diverses activitats que duem a terme durant l'any.

Hem de donar les nostres més sinceres gràcies a l'Ajuntament d'Igualada per cedir-nos aquest local.

A la inauguració hi van assistir: El nostre bisbe Mons. Romà Casanova, l'Alcalde d'Igualada, el Sr. Marc Castells, la Sra. Carme Riera regidora d'Acció Social i Ciutadania, la Sra. Patrícia Illa regidora d'Educació i Joventut, el nostre Consiliari Mn. Joan Vila, Caputxins d’Igualada, Priors del Sant Crist i un gran nombre d'Hospitalaris, superant les expectatives.

Després dels parlaments de la Delegada Comarcal la Sra. Montserrat Rabell, del Sr. Alcalde i del Sr. Bisbe, aquest va procedir a fer la benedicció de les noves instal·lacions.

No oblidem en un dia com el de l’ inauguració,  qui fa possible la trobada i que l’Hospitalitat continuï viva és gràcies a tots els voluntaris de l’Entitat, persones amb certa dependència  i als pelegrins. Part de les persones que ens han anat acompanyant en el camí hospitalari ja no hi són, però des d’aquí els hi volem agrair la seva tasca i dedicació anys rere any i que sempre hi seran presents.

Un cop acabada la inauguració tots els presents vam gaudir d'un bon berenar i compartir una estona d'amistat i companyonia.

Vam acabar l'acte, tot desitjant poder retrobar-nos en el proper Pelegrinatge a Lourdes a celebrar el mes de Juny.

 

ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/