LES RELIQUIES DE SANTA BERNADETTE A L´ANOIA

  

El passat divendres dia 15, van arribar les relíquies de Santa Bernadette, al monestir de les Carmelites descalces d’Igualada – Jorba, al voltant de les 21 hores i a continuació es va poder participar de la vetlla de pregària en front a les relíquies. El dissabte dia 16 de Novembre, a les 8 hores del mati, es va celebrar l’eucaristia al monestir de les Carmelites descalces d’Igualada – Jorba i a continuació la seva veneració.

 

El mateix dissabte, les Relíquies de Santa Bernadette van arribar als voltants de les 9 hores a la Llar del Sant Crist d´Igualada, un dels edificis més singulars d’aquesta població, construït  per Joan Rubió i Bellver, deixeble d'Antoni Gaudí

 

Les relíquies van estar davant del claustre per tal que tothom pogués veure-les i venerar de prop. En arribar les 10 hores del mati, en processó, unes 250 persones, van poder anar en processó, a l’interior de l'edifici, fins arribar a l'església, que té forma de creu grega.

 

Es va celebrar l’eucaristia, la qual va ser presidida pel pare guardià dels frares Franciscans Caputxins, i acompanyat per tots els frares actuals del convent, i el rector de Santa Maria d’Igualada.

Els cants van ser dirigits pel Sr. Prat i acompanyat per l`òrgan del Sr. Victori.

 

Al finalitzar l’eucaristia es va portà a terme la veneració de les relíquies i de l´imatge de la mare de Déu de Lourdes i el seu comiat.

 

Cal agrair a les Germanetes dels Ancians Desemparats per acollir a les relíquies en aquest majestuós edifici, als frares Franciscans Caputxins d’Igualada, al rector de Santa Maria d’Igualada, al Sr. Prat, al Sr. Victori, a tots/es els assistents/es, als responsables que s’encarreguen de traslladar les relíquies arreu del territori, i en especial a les persones de l´Hospitalitat de l´Anoia que van organitzar aquesta visita i Missa a l´Asil del Sant Crist, ja que va ser tot un èxit, i amb un sentiment indescriptible d’aquest dia.  

ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/