PREMI MN. CÒDOL AL COMPROMIS SOCIAL DE L’HOSPITALITAT DE L’ANOIA 

El passat diumenge dia 20 de Novembre es va celebrar l’entrega dels premis Ciutat d’Igualada a l’Ateneu Igualadí, en el que l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la Comarca de l’Anoia va rebre el premi Mossèn Còdol al compromís social i cívic el qual està organitzat per l’Ajuntament d'Igualada a través de l’ Institut Municipal de Cultura i la Fundació Sant Crist d’Igualada.

 

El premi el va recollir la Delegada Comarcal de l’Anoia, Montserrat Rabell juntament amb la junta comarcal i diferents persones que han col·laborat al llarg d’aquets 50 anys de l’Hospitalitat.

 

L’acte va comptar  amb la presència,  de l’alcalde d’Igualada,  regidors del consistori igualadí, d’alcaldes i regidors de municipis de la Conca d’ Òdena, diputada al Parlament de Catalunya i de la directora dels Serveis Territorials del departament de Cultura de la Generalitat a la Catalunya Central. Durant la jornada es va comptar amb l’actuació d’en Peyú i diferents artistes del municipi.

 

L’objectiu del premi és promoure i reconèixer la feina realitzada de l’entitat al municipi i arreu de la comarca, compromesa amb els valors socials i les actituds cíviques en favor de les persones i col·lectius.

 

L’alcalde ha tancat l’esdeveniment afirmant que aquests guardons són el gran reflex del batec cultural de la ciutat i ha agraït l’esforç i dedicació.

 

Des de l'Hospitalitat de l'Anoia agrair a l'Ajuntament i a la Fundació del Sant Crist d'Igualada el reconeixement i el premi otorgat a l'entitat.

 

TOTS SOM PEREGRINS DE LA VIDA I JUNTS FEM CAMÍ!

ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/