L’HOSPITALITAT DE L’ANOIA CELEBRÀ LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DEU DE LOURDES

El passat diumenge dia 14 de febrer l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la Comarca de l’Anoia, celebrà la festivitat de la seva patrona.

Començaren els actes a l’Església de la Soledat d’Igualada a on al voltant d'unes 150 persones s’aplegaren per participar de la celebració solemne de l’Eucaristia presidida pel nostre bisbe Mons. Romà Casanova i concelebrada per Mn. Josep Massana, Mn. Josep Mª Mas i Fra. Francesc Miquel Sánchez. Els cants van anar a càrrec de la Coral de Santa Maria d’Igualada.
Un cop acabada la mateixa ens dirigirem a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera a on 94 persones gaudirem d’un bon dinar de germanor; entre elles es trobaven les Regidores de l’Ajuntament d’Igualada, la Sra. Carme Riera d’Acció Social i Ciutadania i la Sra. Patrícia Illa d’Educació i Joventut i els rectors de les Parròquies d’Igualada Mn. Josep Massana i Mn. Josep Mª Mas i de Santa Margarida de Montbui, Mn. Josep Mª Pujol.

 

 


En el torn de paraules, la Delegada de l’Hospitalitat de l’Anoia la Sra. Montserrat Rabell, agraí l’assistència de les autoritats que ens acompanyaven i a tota la resta de persones que participaven de la Festa, en especial a les persones malaltes, voluntaris i a totes les persones que mantenen activa l’Hospitalitat. El Sra. Carme Riera va agrair la tasca de servei als malalts que des de l’Hospitalitat estem portant a terme.

També es va fer entrega d'un petit present a la que fins ara ha sigut la Delegada de L’Hospitalitat de l’Anoia, la Sra. Elisa Carpi.

Després d’haver compartit un dia de joia i germanor al voltant de les 2/4 de 7 de la tarda es donà per acabada la diada de la nostra patrona.

 

 

 

REVISTA INFORMA MAIG 2016
Informa 144v4.pdf
Documento Adobe Acrobat [909.4 KB]
REVISTA INFORMA ABRIL 2016
Descarrega la Revista Informa, núm. 143
Informa 143 abril baixa.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.2 MB]
joves@hospitalitatanoia.org joves@hospitalitatanoia.org
ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/