L’HOSPITALITAT DE L’ANOIA CELEBRÀ LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DEU DE LOURDES

 

 

El passat diumenge dia 11 de febrer l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la Comarca de l’Anoia, celebrà la festivitat de la seva patrona. Començaren els actes a l’Església de la Soledat d’Igualada a on al voltant d'unes 90 persones s’aplegaren per participar de la celebració solemne de l’Eucaristia presidida per Mn. Josep Massana i concelebrada per Mn. Eduard Flores, Mn. Xavier Bisbal, Mn. Josep Aribau, Fra. Jesús Romero i Fra. Francesc Miquel Sánchez. Dirigí els cants, Mn. Josep Maria Pujol. Els cants van anar a càrrec d’en Jordi i en Joan acompanyats a l’orgue per en David. Com ja és tradicional en aquesta celebració les ofrenes i pregàries van anar a càrrec de persones amb discapacitat i de personal de  servei.

En Mossèn Joan Vila, consiliari de l’Hospitalitat no va poder presidir la Missa a causa d’una indisposició d’última hora. Un cop acabada la mateixa ens dirigirem a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera a on 79 persones gaudirem d’un bon dinar de germanor; entre elles es trobaven l’Alcalde d’Igualada, Sr. Marc Castells i la Sra. Patrícia Illa regidora d’Educació i Joventut i els Mossens i Frares que havien celebrat l’Eucaristia. 

En el torn de paraules, la Delegada de l’Hospitalitat de l’Anoia la Sra. Montserrat Rabell, agraí l’assistència de les autoritats que ens acompanyaven i a tota la resta de persones que participaven de la Festa, en especial a les persones malaltes i amb discapacitat. El Sr. Marc Castells va agrair la tasca de servei als malalts que des de l’Hospitalitat estem portant a terme. També es va fer entrega de la medalla del cinquantenari a l’Emili, fill de la Magdalena Llucià que ens deixà l’últim dia de l’any passat, en record

REVISTA INFORMA MAIG 2016
Informa 144v4.pdf
Documento Adobe Acrobat [909.4 KB]
REVISTA INFORMA ABRIL 2016
Descarrega la Revista Informa, núm. 143
Informa 143 abril baixa.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.2 MB]
joves@hospitalitatanoia.org joves@hospitalitatanoia.org
ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/