L’HOSPITALITAT DE L’ANOIA CELEBRÀ LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LOURDES

 

 

El passat diumenge dia 17 de febrer l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes de la Comarca de l’Anoia, celebrà la festivitat de la seva patrona. Començaren els actes a l’Església del Roser a on al voltant d'unes 110 persones s’aplegaren per participar de la celebració solemne de l’Eucaristia presidida pel Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova i concelebrada pel nostre Consiliari Mn. Joan Vila, i per en Mn. Josep Massana, Mn. Josep Aribau, Fra. Jesús Romero i Fra. Francesc Miquel Sánchez. Els cants van anar a càrrec d’en Jordi i en Joan acompanyats a l’orgue per en David. Com ja és tradicional en aquesta celebració les ofrenes i pregàries van anar a càrrec de persones amb discapacitat i de personal de servei.

Un cop acabada la mateixa ens dirigirem a l’Ateneu Igualadí de la Classe Obrera a on 88 persones gaudirem d’un bon dinar de germanor; entre elles es trobaven el nostre Bisbe Romà, la Sra. Patrícia Illa regidora de Dinamització Econòmica, Ensenyament i Universitats, La Sra. Carme Riera regidora d’Acció Social i els Mossens i Frares que havien concelebrat l’Eucaristia.

 

En el torn de paraules, la Delegada de l’Hospitalitat de l’Anoia la Sra. Montserrat Rabell, agraí l’assistència de les autoritats que ens acompanyaven i a tota la resta de persones que participaven de la Festa, en especial a les persones malaltes i amb discapacitat. El Sr. Bisbe encoratjar a tothom a participar en el proper Pelegrinatge a Lourdes, i la Senyora Carme Riera va agrair la tasca de servei als malalts que des de l’Hospitalitat estem portant a terme.

 

A la sobretaula tant el Senyor Bisbe com la Sra. Carme Riera saludaren personalment a cada una de les persones que participaven de la trobada.

Després d’haver compartit un dia de joia i germanor al voltant de les 2/4 de 6 de la tarda es donà per acabada la diada de la nostra patrona.

REVISTA INFORMA MAIG 2016
Informa 144v4.pdf
Documento Adobe Acrobat [909.4 KB]
REVISTA INFORMA ABRIL 2016
Descarrega la Revista Informa, núm. 143
Informa 143 abril baixa.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.2 MB]
joves@hospitalitatanoia.org joves@hospitalitatanoia.org
ADHERITS A IGUALADA CIUTAT AMIGA DE LA GENT GRAN
XARXA INCLUSIÓ IGUALADA Consell municipal d'accessibilitat i Consell municipal de Serveis Socials i Salut
FACEBOOK HOSPITALITAT ANOIA
Amb la Col·laboració de: Amb la Col·laboració de:
www.hospitalitatvicsolsona.org
http://es.lourdes-france.org/